Magamról

Talán nem hangzik ismeretlenül nevem, hiszen több mint 20 éve vagyok a hajóbiztosítási piacon. 1991-2002 között az akkori Providencia biztosító munkatársaként ismerhettek meg, évről évre a hajókiállításon is népszerűsítettem a cégcsoport termékeit.

2002-től vagyok a Nelson Biztosítási Alkusz Zrt. partnere mint független biztosításközvetítő. Alkuszként 2005-től már a Pantaenius termékei is elérhetővé váltak ügyfeleim részére, és 2012-ben az AIM Általános Biztosító Zrt. pénztárcabarát termékeivel bővült a termékpaletta.

A weboldalon online megköthetik a vízi-jármű felelősségbiztosításaikat, melyben telefonon és E-mailben is szívesen segítek. A hajó casco nem egy kész "dobozos termék", éppen ezért minden egyes casco igényre, egyedi ajánlatot küldök előzetes kockázat- és igényfelmérés alapján.

A szolgáltatás teljesen ingyenes, mivel a közvetített szerződések alapján a biztosítóktól kapom meg a jutalékot. Partnereimnek a megbízási szerződés alapján a kárrendezésben is szívesen segítek.

Tevékenységem nem csak a hajóbiztosításokra terjed ki, független biztosítás közvetítőként örömmel fogadok minden biztosítással kapcsolatos megbízást, az egész ország területéről.

Nemesvámos, 2012. február

Üdvözlettel,

Papp Ferenc